Volg Jahn op twitterAcro - Nieuws
lees ook het nieuws over: Algemeen Gym-Fit Jazz Ritmische Gym en Turnen

Acrodemo te Bergschenhoek

Plaatsingsdatum 22-05-2013

De acrodemo in Bergschenhoek was een groot succes! Hieronder de link naar de foto's en filmpjes.

 
  Demo in Bergschenhoek

Groetjes,
Sander Gordijn email Cobi


Acro demoploeg heeft nieuwe pakjes!

Plaatsingsdatum 10-04-2013
Van Nieuwe Pakjes
Van Nieuwe PakjesGroetjes,
Sissy Mook


Intocht te Leiden

Plaatsingsdatum 24-11-2012
Pieten

Ook dit jaar had Jahn de acropakken weer uitgeleend aan Sinterklaas. Voor de vierde keer op rij heeft Jahn de eer de pakken uit te lenen aan de acrobatenpieten van de Sint. Als dank hebben we enkele foto's gekregen voor onze site. Ook krijgen we een filmpje deze komt binnenkort op de site...

Groetjes,
Sander Gordijn email Cobi


Acrogym, iets voor jouw?

Plaatsingsdatum 23-09-2012

Open kampioenschappen Beverwijk

Plaatsingsdatum 10-06-2012

De ochtend begon al vroeg voor Roxanne en Amy. Zij waren als eerste van Jahn. Hun oefening ging zeer goed en ze kregen dan ook erg mooie cijfers.
Later op de ochtend was het de beurt aan de mix paren van Jahn. Marco en Alies hadden er veel zin in, maar hadden wel een paar kleine foutjes. Kevin en Dione waren zenuwachtig (ook de moeders!). Gelukkig was dat niet te zien en draaide ze hun beste oefening van het seizoen! In het laatste blok van de ochtend waren Iris en Megan en het trio Jeannette, Esther en Daimy. Voor Iris en Megan was het hun aller, aller eerste wedstrijd. Eind april hadden ze de oefening aan geleerd gekregen en ze deden het echt fantastisch! Wel hadden ze wat tijdfouten, waardoor de score niet echt hoog was.
Toen als laatste was het trio. Ze waren er helemaal klaar voor. Maar helaas ging de oefening niet lekker. Flink balen!

Roxanne en Amy   25.000   7e plaats
Marco en Alies    24.100  3e plaats
Kevin en Dione  25.233    2e plaats
Megan en Iris      21.900    ?  plaats
Jeannette, Esther en Daimy   19.733      4e plaats

’s Avonds waren de demowedstrijden. Natuurlijk moest er eerst naar het voetbal gekeken worden, pas daarna konden de wedstrijden beginnen. Angelique en Linde mochten hun wedstrijd oefening aan het publiek laten ziet zodat de jury een cijfer kon maken.
In de week voor de demo waren er nog veel wijzigingen omdat er een paar meiden helaas niet mee konden doen. We hebben de demo geen 1 keer geoefend met iedereen tegelijk. Erg spannend voor mij dus, of het zou lukken allemaal.
Voor onze demo waren 2 knappe mannen die een show gaven. Vooral het vrouwelijke publiek heeft ervan gesmuld. De stemming zat er dus goed in toen wij aan de beurt waren. We liepen keurig op en het grote witte doek werd over iedereen heen getrokken. Lara klom op Annemieke en de muziek kon aan. Ik zat langs de kant te genieten. Wat deden ze het goed! Toen Ricardo werd gelanceerd door Robin en Sander ging er een “wow” door de zaal. Wat een spektakel! Aan het eind bleef iedereen nog even stil en toen kwam het applaus! Ik was (en ben) erg trots. We hebben het maar weer mooi geflikt. Jahn was weer erg origineel en heeft daarmee de 8e plaats verdiend.

Groetjes,
Sissy Mook email Cobi


Wedstrijden in de Lier

Plaatsingsdatum 13-02-2012

Afgelopen weekend hebben wij de eerste wedstrijden gehad van dit seizoen. We hebben er hard voor getraind en zijn er helemaal klaar voor! Op zaterdag morgen begonnen wij met Angelique en Linde. Zij hadden net op tijd hun nieuwe pakjes binnen en ze zagen er fantastisch uit!!
Samen een niveau hoger gegaan met moeilijke elementen. De aller eerste keer van het seizoen is altijd spannend en dat was ook wel te merken!
Linde was erg zenuwachtig maar ondanks wat foutjes straalden ze allebei.

Aan het einde van de ochtend waren Asena, Kimberly en Lara aan de beurt. Helaas had Lara vandaag ook wedstrijden voor turnen en kwamen Asena en Kimberley zich presenteren voor de jury zodat ze de volgende wedstrijd mee mogen doen. Meiden top dat jullie er waren en op naar 17 maart!

's Middags waren Jeannette, Esther en Daimy aan de beurt. Zij zagen er ook fantastisch uit met z'n 3e! Zenuwen waren niet te merken op de vloer, een prachtige oefening met als resultaat 4e. Helaas net geen podium prijs, maar voor de volgende wedstrijden liggen de kansen goed! En met een goede basket training voor Daimy vloog ze hoog de lucht in. Arwen bedankt :)

zaterdag avond werd Melissa gebeld voor de moeder van Amy, Amy ligt met 40 graden koorts op bed...maaaaaar ze wil echt mee doen!!
En daar stonden ze hoor Roxanne en Amy op zondag ochtend, haren strak in de knot hun mooie glimp pak aan helemaal klaar voor hun wedstrijd. We hebben het rustig aan gedaan en ze hebben het super gedaan! Voor Amy was het de aller aller eerste keer, dus toch wel spannend!

In de middag waren "onze" mannen aan de beurt met hun meiden. Marco en Alies mochten de spits af bijten. Alies heeft het hele weekend al in de zaal gezeten om alles te zien en stond te springen om zelf te mogen laten zien wat ze konden. Wij gaan winnen zei Alies al de hele week!
Ze begonnen prachtig, mooie elementen en een super glimlach op het gezicht. Tot Alies ineens de weg kwijt was. Gelukkig pakte ze de draad snel weer op en werden beloond met een 2e plek!!! Super gedaan Marco en Alies!

Na Marco en Alies kwamen Kevin en Dione. Hun nieuwe acropakken hadden ze al weken in huis, maar het bleef toch echt een verassing tot op de wedstrijden hoe ze er uit zouden zien. Ze waren fantastisch! Prachtig zagen ze er samen uit. Vooral Dione haar haren vielen bij iedereen in de zaal op. Wauwwww zie je dat meisje, die heeft mooie haren! Helaas werd Kevin gedurende de middag zieker en zieker....hierdoor ontstond er twijfel tijdens de oefening en wisten ze niet meer waar ze heen moesten of wat ze moesten doen... Het eerste deel van de oefening was zo perfect! Helaas hierdoor geen prijs kunnen winnen, maar de volgende wedstrijd gaan we ervoor!

De filmpjes vind je hier,


Groetjes,
Melissa en Ellen

 

Alle oudere berichten kun je terug vinden in het archief.
archiefArchief

 


www.jahn-leiden.nl