acro bij Jahn
Conditie bij Jahn
Jazzen bij Jahn
Turnen bij Jahn

Vernieuwen
Archief
Bestuur van Jahn
Jahn 90 Jaar
Nieuws
vernieuwen
Kletshoek (forum)

 
 
 
Jaarvergadering


Op vrijdag 7 april 2006 was het weer zo ver: de jaarvergadering werd gehouden bij DZB. Het was dit keer een bijzondere: er werden 3 jubilarissen in het zonnetje gezet!

Deze jubilarissen zijn: Cora Zeilstra (wie kent haar niet?), dit jaar 50 jaar lid, ze is nog steeds actief bij het damesturnen, al jaren bestuurslid, verzorgt de ledenadministratie en geeft les aan peuters en kleuters. Cobi Boom is dit jaar ook 50 jaar lid, ook al jaren actief bestuurslid waarvan zij een groot aantal jaren het secretariaat onder zich had, heeft tot een aantal jaren geleden actief geturnd, zelfs in haar beginjaren in de keurploeg. Greet Breeuwer is al 40 jaar lid van Jahn en sport nog steeds trouw iedere week bij het lesuur conditietraining voor dames en is altijd bereid geweest hand- en spandiensten te verrichten bij de diverse activiteiten. Voor ieder was er een speld van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Bond, bloemen en een kadobon.

de jubilarissen

Cora Zeilstra en Cobi Boom zijn tevens verkozen tot Vrijwilligers van het Jaar 2005. Voorzitter van c.g.v. Jahn, Jan de Knegt, sloot zijn speech af met de woorden: “Dit is pas het begin, in het jubileumjaar dat van start gaat in augustus 2006 wanneer Jahn 90 jaar bestaat, zullen we vaker stilstaan bij deze bijzondere jubilarissen.”

de vrijwilligers van het jaar 2005

Na het officiële gedeelte was er natuurlijk tijd voor ontspanning, dit werd georganiseerd door de winnaars van vorig jaar: Peter van Walbeek en Jan de Knegt. Dit keer gingen we sjoelen, het werd een spannende competitie. De winnaars zijn geworden: Aat Stroo en Sanny Slegtenhorst. Zij hebben de taak om voor de najaarsvergadering (dinsdag 21 november 2006) weer iets leuks te bedenken!


de sjoelers