Acro bij Jahn
 
 
Conditie bij Jahn
 
 
Jazzen bij Jahn
 
 
Turnen bij Jahn
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vernieuwde Site

Welkom op de geheel vernieuwde Jahn-Site!!!

Wat vindt jij ervan???
Ik ben er zelf erg tevreden mee

Waarom dan???

Vooral omdat deze site veel logischer is opgebouwd. Jij als bezoeker zult daar niet zoveel aan merken. Het is voor mij nu alleen een stuk leuker om iest nieuws op de site te zettten.


Voorbeeld:
Voorheen had ik (iets) meer dan een uur nodig om nieuwe foto's on-line te zetten... Nu is dat ongeveer een kwartier, dat scheelt nogal wat he???


E-mail:
Ook heb ik wat zitten sleutelen aan de e-mail. Het was namelijk het geval dat spammers de e-mail adressen filterde uit mijn broncode, hierdoor konden hun alle adressen achter halen die op de site te vinden waren...
Het gevolg: Iedereen die op de site zijn e-mail had staan werd lastig gevallen met een lading spam.

Foto's:
Ik heb al verteld dat het voor mij nu veel makkelijker (en dus leuker) is om foto's op de site te zetten maar dat is niet het enige wat er veranderd is.
Foto's kunnen nu namelijk ook nabesteld worden op fotopapier of cd-rom. Ook is het mogelijk door middel van een print-knop de geselecteerde foto uit te printen!

Uitslagen:
De uitslagen van wedstrijden zullen nu makkelijker terug te vinden zijn!!!


Kletshoek
De kletshoek is helemaal vernieuwd!!! Je kunt nu veel meer, bijvoorbeeld je eigen foto naast je berichten plaatsen!!! (Avactars) Binnenkort zullen mensen die veel posten beloont worden met een nieuwe rang!!!