Acro Stuff

Zo, de eerste demo zit erop. Nu alleen nog een demo en een wedstrijd te gaan. Na in de agenda gekeken te hebben, bleek dat we niet meer zo veel weken over hebben. Zo kwamen we er ook achter dat er 2 weken meivakantie zijn. Laat nu de wedstrijd / demo ook in de meivakantie zijn! Hoe gaan we dit allemaal regelen? Door hard te werken en een paar keer extra trainen. Gelukkig zijn er al een paar wedstrijdoefeningen af. Maar er moet nog heel veel geoefend worden. Jullie merken het al, dit wordt een drukke maand voor de acrogroep.

Op zaterdag 8 mei zijn er 's ochtends wedstrijden op E-niveau. Zaterdagavond hebben wij demo wedstrijden met de hele groep. Op zondag 9 mei hebben wij wedstrijden op D-niveau. Dit allemaal in Beverwijk. Niet alle leden zijn dus tegelijk aan de beurt, maar we gaan elkaar natuurlijk wel aanmoedigen! Ik kijk wel uit naar de tijd dat alles achter rug is.
Maar ja, nog eventjes doorbijten.
Nog even over de demo van 27 maart. Wat was dat weer fantastisch! Er was een aantal leden die voor het eerst meededen met een demo. Zij hebben het fantastisch gedaan! Natuurlijk heeft de rest het ook erg goed gedaan.
We hebben weer veel complimentjes gehad. Het is dan natuurlijk ook wel erg leuk om tussen al dat jazz eens wat anders te zien. Eigenlijk wou ik Ramaganana nog een keer doen, ik vond die zo leuk! Wij zijn het er wel over eens dat er de volgende keer wat meer acro in de demo mag zijn. Nu is het alleen nog maar afwachten op de videoband! Schiet dat al een beetje op, Ton?
Tot de volgende keer!
Sissy
Of die videoband opschiet, Sissy?? Ja en nee, heerlijk antwoord waar je alle kanten mee op kunt! Maar even serieus, de kwaliteit van de beelden en het geluid is goed en de beelden zijn ook mooi. We hebben met drie camera’s gefilmd, dat betekent dus een mooiere montage dan met twee camera’s, maar wel meer werk. Ik probeer de video voor de zomervakantie af te hebben, maar ik kan het niet beloven, het moet in de vrije tijd gebeuren en die is schaars. Maar ik verwacht dat het wachten zeker de moeite waard is en beloond wordt.
Mocht u nog geen video besteld hebben, dan kan dit door overmaking van € 6,00 naar de penningmeester van Jahn, giro 551771 onder vermelding van “Jazz videoband”. De videoband wordt of op de les afgegeven of thuisbezorgd