NOGMAALS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Door een foutje, misverstand of hoe je het ook noemen wilt, moeten we nog een keertje terugkomen op de clubkampioenschappen van 14 juni j.l. De uitslag bij de meisjes 7-9 LOS 9 was volgens de computer:

1. Melissa Heruer 34,20

2. Laura Filemon 32,95

3. Eva Rosheuvel 30.90

4. Lisa van Tol 34,20


Voor deze categorie waren alleen een eerste en tweede prijs beschikbaar die aan Melissa en Laura uitgereikt zijn. Ziet u het probleem??

Lisa van Tol staat op de 4e plaats met hetzelfde aantal punten als Melissa. En dan slaat Murphy om zich heen (was hij maar niet geboren) en gaat schijnbaar alles fout.

De wedstrijdleiding ziet over het hoofd dat er een gedeelde eerste plaats is. Lisa kon er bij de uitslag niet bij zijn, daardoor werd op de eerstvolgende les pas ontdekt dat de uitslag niet goed was. Doordat er een gedeelde eerste plaats is moest er een medaille bijbesteld worden, dan is er vakantie en gebeurt er niets, en pas in september kan Lisa eindelijk haar medaille ontvangen, drie maanden later als alle spanning rond de clubkampioenschappen al lang en breed voorbij is. En als klap op de vuurpijl wordt ze bij de uitslagen in het clubblad ook niet vermeld, ook daar werd de vierde plaats over het hoofd gezien.


Dat is niet leuk, want op de eerste plaats eindigen geeft altijd een kick en we weten dat de medaille dan heel vaak en vol trots aan iedereen getoond wordt. Tja, wat doe je daar aan?


Gewoon: Lisa alsnog van harte feliciteren in het eerstvolgende clubblad en dus:

Lisa, van harte gefeliciteerd, en bij de volgende kampioenschappen willen we je echt op het “schavot” zien hoor, gedeeld of alleen, dat maakt ons niet uit.

Dus goed trainen de komende maanden, op de foto ben je in ieder geval al goed bezig, houden zo!!!De redactie.