Verhaal over de LOS wedstrijden van:

Kimberly, Angela, Lisa, Rosa en Jainy

Het is altijd weer leuk als kinderen een verhaaltje schrijven over hoe zij een wedstrijd hebben ervaren. Kimberly, Angela, Lisa, Rosa en Jainy hebben meegedaan aan de LOS-wedstrijden lijn 2-3 op 3 april, hieronder volgt hun verhaal.
Kimberly en Angela:
Met de afmars van de vorige groep wisten we niet wat we moesten doen. We stonden per ongeluk bij de prijsuitreiking van de vorige groep. Later begon de opmars. Met de warming-up wisten we ook niet echt wat we moesten doen maar later ging het heel erg goed. Toen begonnen we met het eerste onderdeel plank-kast. Dat ging wel goed. En later bij het tweede onderdeel ging het veel beter. Dat was de brug. Later hadden we de balk. Iedereen is er wel een keer afgevallen. Sommige nog wel meer keer. Sommige vielen heel eng. De meeste met de koprol maar die was erg lastig. De andere vereniging vielen er niet af met de koprol. Maar voor de rest ging alles goed. Later hadden we de mat. Die ging bijna bij iedereen goed. Toen waaren we heel erg geconsentreert. De tegenpartij was heel goed. Een meisje bij de brug moest naar de EHBO.
Lisa, Rosa en Jainy:
We stonden per ongeluk bij de prijsuitreiking van de vorige groep. Toen gingen we daarna naar de plank-kast, ging wel aardig. En brug ging ook wel goed maar ikzelf ging wel. Toen gingen we naar de balk. We vielen er allemaal met de koprol af. We trilden alle drie. En toen gingen we naar de lange mat. Maar hij ging niet zo goed bij Rosa . Bij ons ging het aardig. We waren blij dat de wedstrijd afgelopen was. En we gingen een lekker patatje eten.

Meiden, bedankt voor jullie verhaal, goed voorbeeld doet goed volgen!