GYMNASTIEKVERENIGING JAHN IN HET NIEUW BIJ SPRINGWEDSTRIJDEN:

Zaterdag 22 november jl. werden er springwedstrijden gehouden in “de Vliethorst” in Voorschoten. Er deden verschillende gymnastiekverenigingen mee uit de Regio Zuid-Holland-Noord, waaronder de selectieploeg van Jahn uit Leiden.
De springwedstijden bestonden uit de onderdelen minitramp en lange mat, verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Van Jahn deden 5 groepen mee. Bij lange mat behaalde de jong-talent-groep van Jahn (9-12 jaar) een mooie eerste plaats uit een deelnemersveld van 14 ploegen. Bij minitramp behaalde deze groep een vijfde plaats met 15 deelnemers.
Ook de jeugdturnsters (tot 16 jaar) en turnsters (vanaf 16 jaar) behaalden eerste en tweede prijzen, maar hier was de corrurentie aanmerkelijk kleiner door een veel geringer aantal deelnemers.

De Jahn-selectie presenteerde zich in hun nieuwe outfit. Het pakje is door hen zelf ontworpen en gemaakt door de moeders van Rozan en Stasja Zonneveld. Ook het trainingsjek is nieuw en zij zijn hierbij gesponserd door Ad Spek jachtbouw. Zijn logo is op bescheiden wijze op het jek gedrukt, evenals het logo van Jahn.